Image
Mazda CX-60

Mazda CX-60

Met de Mazda CX-60 kiest u voor luxe en comfort

De Mazda CX-60, gevestigd als de pionier in het hybride segment van Mazda, heeft zijn stempel gedrukt als een verfijnde keuze voor moderne automobilisten. Als de eerste plug-in hybride van het merk biedt de CX-60 een geavanceerde mix van prestaties en duurzaamheid. Niet te missen is zijn elektrische actieradius van 63 kilometer, wat aantoont dat Mazda niet alleen blijft innoveren, maar ook anticipeert op de behoeften van milieubewuste rijders. Laten we een diepere duik nemen in de gevestigde troeven en het voortdurende succes van de Mazda CX-60 op de weg. Met een indrukwekkend trekvermogen van 2.500 KG, kan er gemakkelijk een caravan of paardentrailer achter.

Image
CX-60

Mazda CX-60 motorisering

Exclusief uitgerust met de e-Skyactiv PHEV-motor, biedt de Mazda CX-60 een indrukwekkend vermogen van 327 PK. Dit geavanceerde aandrijfsysteem belichaamt de technologische vooruitgang van Mazda op het gebied van hybride voertuigen. Met deze krachtige PHEV-motor levert de CX-60 niet alleen indrukwekkende prestaties, maar belooft hij ook een soepele en responsieve rijervaring, waarbij de compromisloze kracht naadloos samengaat met een efficiënt energieverbruik.

Image
Geniet van €7.000 inruilpremie op de Mazda CX-60!

uitvoeringen van de Mazda CX-60

De Mazda CX-60 komt in vier diverse uitvoeringen, elk met unieke opties en pakketten die aangepast zijn aan verschillende voorkeuren en behoeften. In de volgende sectie zullen we uitgebreid ingaan op de kenmerken en mogelijkheden van elke uitvoering.

Mazda CX-60 Prime-Line

Welke opties behoren tot de Mazda CX-60 Prime-Line

De Mazda CX-60 Prime-Line belichaamt stijl en functionaliteit met zijn doordachte ontwerp en geavanceerde functies. Deze uitvoering rijdt op 18-inch lichtmetalen velgen in een elegante Grey Metallic afwerking, die perfect samengaan met de moderne uitstraling. De LED koplampen, voorzien van koplampsproeiers, zorgen niet alleen voor een uitstekende verlichting, maar benadrukken ook het eigentijdse karakter van de CX-60 Prime-Line. Het exterieur wordt verder verfraaid met een dakspoiler, een zwart honingraatgrille, en grilleomlijsting in Bright Silver, wat de dynamiek van de auto versterkt. Het interieur verwelkomt u met een verfijnd zwart stoffen interieur, begeleid door een lederen stuurwiel en versnellingspook. De grijze hemelbekleding voegt een vleugje luxe toe aan de ambiance. Daarnaast biedt de CX-60 Prime-Line geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder Hill Hold Assist, Kinematic Posture Control voor optimale bochtenbalans, Advanced Smart City Brake Support met voetgangersherkenning, Blind Spot Monitoring, Traffic Sign Recognition en Driver Attention Alert. Parkeersensoren achter, Cruise Control en de naadloze integratie van Apple CarPlay/Android Auto maken het rijplezier compleet, terwijl de geluidservaring wordt versterkt door het hoogwaardige audiosysteem met 8 speakers. De CX-60 Prime-Line biedt een evenwichtige combinatie van esthetiek, technologie en veiligheid voor een rijervaring die voldoet aan de hoogste normen.

Mazda CX-60 Exclusive-Line

Welke opties behoren tot de Mazda CX-60 Exclusive-Line

De Mazda CX-60 Exclusive-Line beschikt over dezelfde opties als de Mazda CX-60 Prime-Line, maar biedt ook nog extra uitrusting. De Mazda CX-60 Exclusive-Line straalt een onmiskenbaar gevoel van luxe uit met zijn kenmerkende kenmerken en hoogwaardige afwerkingen. Opvallend op de weg met zijn imposante uitstraling, rust deze uitvoering op 20-inch lichtmetalen velgen in een verfijnde Silver afwerking. Het front wordt gedomineerd door een elegante designgrille in pianozwart, die naadloos overgaat in de zijruiten met eenzelfde pianozwarte afwerking. Het interieur van de CX-60 Exclusive-Line omarmt u met een gevoel van verfijning, waarbij het luxe kunstlederen dashboard en deurpanelen een geavanceerde uitstraling toevoegen. Deze uitvoering is uitgerust met functies die zowel het comfort als de veiligheid verhogen, waaronder High Beam Control met grootlichtassistent, een handige achteruitrijcamera en parkeersensoren aan de voorzijde. Het gemak van Smart Keyless Entry voegt een vleugje moderniteit toe aan het dagelijkse gebruik. Voor een aangename rijervaring ongeacht het weer beschikt de CX-60 Exclusive-Line over stoelverwarming vóór en stuurwielverwarming, waarmee comfort en functionaliteit naadloos samenkomen in deze hoogwaardige uitvoering.

De Mazda CX-60 Exclusive-Line is te combineren met het Comfort Pack, Convenience & Sound Pack, Driver Assistance Pack en Panoramic Pack.

Het Comfort Pack voorziet in een verfijnd zwart lederen interieur, waarbij zowel de bestuurders- als passagiersstoel elektrisch verstelbaar zijn voor een optimale zitpositie. Het voegt een handige kantelfunctie van de buitenspiegels bij achteruitrijden toe, wat de manoeuvreerbaarheid vergemakkelijkt. Voor een aangename rijervaring in diverse weersomstandigheden biedt het pack stoelventilatie aan de voorzijde, terwijl de stoelverwarming aan de achterzijde extra comfort biedt. De toevoeging van Driver Attention Alert, ondersteund door een actieve camera, versterkt de veiligheidskenmerken van het Comfort Pack, waardoor de alertheid van de bestuurder wordt ondersteund tijdens het rijden.

Het Convenience & Sound Pack voegt extra functionaliteiten toe aan de Mazda CX-60. Met privacy glass aan de achterzijde wordt de intimiteit in de auto versterkt. De 360 graden view monitor verbetert het zicht rondom de auto, waardoor manoeuvreren eenvoudiger wordt. De toevoeging van instapverlichting draagt bij aan het gemak en de veiligheid bij het betreden van de auto in omstandigheden met weinig licht. Daarnaast levert het pack een indrukwekkende audio-ervaring met het Bose premium-audiosysteem, waardoor elke rit een sonisch genot wordt.

Het Driver Assistance Pack verrijkt de rijervaring van de Mazda CX-60 met geavanceerde functies. Geniet van de gemakken van Mazda Radar Cruise Control voor een ontspannen en aangepaste snelheidsregeling. De automatisch dimmende binnenspiegel met een randloos design draagt bij aan zowel comfort als veiligheid, terwijl Front Cross Traffic Alert waarschuwingen biedt voor naderend verkeer bij het oversteken. Bovendien omvat het pack Cruise & Traffic Support, wat bijdraagt aan een vlotte en gecontroleerde rit, en zo de algehele rijervaring verbetert.

Het Panoramic Pack omvat een schitterend panoramisch schuif- en kanteldak, waardoor de Mazda CX-60 wordt verrijkt met een ruimtelijk en licht interieur.

Mazda CX-60 Homura

Welke opties behoren tot de Mazda CX-60 Homura

De Mazda CX-60 Homura beschikt over dezelfde opties als de Mazda CX-60 Exclusive-Line, maar biedt ook nog extra uitrusting. De Mazda CX-60 Homura, een expressie van sportiviteit en verfijning, kenmerkt zich door een gedurfd ontwerp en hoogwaardige details. De wagen rijdt op indrukwekkende 20-inch lichtmetalen velgen in een stijlvolle Black afwerking, wat de krachtige uitstraling benadrukt. Met een sportieve voorbumper en een honingraatgrille in Gloss Black, krijgt de Homura een dynamisch karakter. De Gloss Black grilleomlijsting, zijaccenten en spiegelkappen voegen een vleugje elegantie toe aan het exterieur. Het interieur verwelkomt u met een luxueus zwart lederen interieur, dat samengaat met de hoogwaardige interieurverlichting voor een aangename ambiance. De Homura is uitgerust met geavanceerde functies zoals Driver Attention Alert, ondersteund door een actieve camera, en een handige in-/uitstapfunctie voor zowel de stoel als het stuurwiel. De kantelfunctie van de buitenspiegels bij achteruitrijden verbetert het zicht tijdens manoeuvres, terwijl stoelventilatie aan de voorzijde en stoelverwarming aan de achterzijde het comfort naar een hoger niveau tillen. De Mazda CX-60 Homura belichaamt een perfecte harmonie tussen sportiviteit en verfijning voor een opwindende rijervaring.

Net als de Mazda CX-60 Exclusive-Line kan de Homura-uitvoering ook worden uitgebreid met aanvullende pakketten, waaronder het Convenience & Sound Pack, Driver Assistance Pack en Panoramic Pack. Voor meer details over deze pakketten, raadpleeg de voorgaande alinea over de Mazda CX-60 Exclusive-Line.

Mazda CX-60 Takumi

Welke opties behoren tot de Mazda CX-60 Takumi

De Mazda CX-60 Takumi belichaamt elegantie en geavanceerd design met kenmerken die getuigen van buitengewoon vakmanschap. Opvallende 20-inch lichtmetalen velgen in Diamond Cut voegen een vleugje verfijning toe aan de uitstraling van de wagen. De design voorbumper, grilleomlijsting in Bright Silver, en designgrille in pianozwart creëren een harmonieus geheel, terwijl de zijaccenten en raamomlijsting in Bright Silver het exterieur verder verfraaien. Het interieur van de CX-60 Takumi is een oase van luxe met zijn Pure White Nappa lederen bekleding, stuurwielafwerking met wit stiksel en weelderige interieurverlichting. Het elektrisch verstelbare stuurwiel voegt een aanpasbare touch toe aan het comfortniveau, terwijl de Driver Assistance-functie zorgt voor de optimale zitpositie voor de bestuurder. Met de Mazda CX-60 Takumi wordt rijden een ervaring van pure verfijning en persoonlijk comfort.

Net als de Mazda CX-60 Exclusive-Line kan de Takumi-uitvoering ook worden uitgebreid met aanvullende pakketten, waaronder het Convenience & Sound Pack, Driver Assistance Pack en Panoramic Pack. Voor meer details over deze pakketten, raadpleeg de voorgaande alinea over de Mazda CX-60 Exclusive-Line.