Image
Mazda werkplaats

Onderhoud en APK

Image
Pand van Nieuwkerk Amsterdam Voorzijde

Mazda onderhoud:

De onderhoudsbeurten voor uw Mazda, zoals ze door de fabrikant worden voorgeschreven, moeten jaarlijks plaatsvinden of om de 20.000km (wat het eerst bereikt is). Mazda heeft voor al haar types vaste onderhoudsprijzen. Hierdoor weet u vooraf wat u gaat betalen en wat er aan de auto gedaan wordt. Duidelijk en betrouwbaar. Door te kiezen voor Mazda onderhoud, kunt u er zeker van zijn dat u vele jaren probleemloos kunt genieten van uw Mazda!

Image
Aftersales_vanNieuwkerk

Service-afdeling van Automotive-centre van Nieuwkerk

Bij van Nieuwkerk denken wij niet alleen aan uw auto maar ook aan u. Bij ons kunt u rekenen op professioneel onderhoud tegen een concurrerende prijs. Zo blijft uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden en bent u verzekerd van een gunstige dagwaarde.

MAZDA PECHHULP
Laat u jaarlijks het reguliere fabrieksonderhoud van uw Mazda door van Nieuwkerk uitvoeren, dan zorgen wij ervoor dat uw Mazda gratis verzekerd is voor pechhulp in heel Europa! (tot maximaal 15 jaar oud). Wilt u meer weten over Mazda Pechhulp? Klik dan hier: Mazda Euro Service

VERVANGEND VERVOER / LEENFIETS / WACHTEN?
Bij van Nieuwkerk hebben wij diverse mooie Mazda's beschikbaar als huurauto. Daarnaast hebben wij ook fijne leenfietsen beschikbaar, hier kunt u gratis gebruik van maken.
Wilt u liever wachten op de werkzaamheden van uw auto? Op beide vestigingen zijn gezellige wachtruimte ingericht, waar u onder het genot van heerlijke koffie of thee kunt wachten op de reparatie van uw auto. Er is natuurlijk ook gratis Wi-Fi beschikbaar, hierdoor ontstaat ook de mogelijkheid om bij ons op locatie te werken terwijl u op de auto wacht.

Image
Mazda 2

Transparante prijzen

Tijdens iedere servicebeurt neemt onze receptionist(e) de werkzaamheden met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De afgesproken prijs is inclusief onderdelen, olie, vloeistoffen en BTW.

Mazda heeft voor al haar types vaste onderhoudsprijzen. Hierdoor weet u vooraf wat u gaat betalen en wat er aan de auto gedaan wordt. Duidelijk en betrouwbaar! 

Direct service nodig?

Bij een lekke band, lege accu, defecte verlichting of schade aan de uitlaat kunt u zelfs zonder afspraak bij ons terecht voor direct herstel aan deze of andere fast-fit onderdelen van uw auto.

Waarom Van Nieuwkerk?
Dé Japanse autospecialist van NL
Aflevering aan huis of op locatie
Persoonlijke service en contact

Voordelen van service en onderhoud bij van Nieuwkerk

Vakbekwame monteurs

Reparatie en onderhoud

Ruime werkplaats

Eerlijk advies

Service of onderhoud inplannen?

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Image
Bil

Billy Eslava

Service Adviseur