Image
Mazda6_combi_hero_crop_2019

Financial Lease

Financial leasing is een zakelijke vorm van financiering waarmee uw onderneming een auto aanschaft. Kortom: u zoekt een auto uit, en de leasemaatschappij betaalt namens u de aanschafprijs (excl. BTW).

Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt

Highlight calculator

Economisch eigenaar

Highlight Offerte

Scherpe offerte

Altijd actueel

Image
Mazda3 Operational Lease

Financial lease

Bij een Financial Lease financier je jouw auto, waarbij er rekening gehouden kan worden met een aanbetaling of een inruilauto. Tevens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een bepaalde slottermijn. Je wordt direct economisch eigenaar van de auto. De BTW vorder je terug bij de Belastingdienst en de afschrijvingskosten en de rente zijn ook aftrekbaar. Je bepaalt zelf de looptijd van de maandelijkse termijnen. Alle kosten staan vast, dus je weet precies wat je betaalt.

Image
Van Nieuwkerk financial lease Mazda

Autorijden duur?

Niet per se… Als ondernemer heeft u een auto nodig, maar de gepaard gaande kosten zijn hoog. Een auto kopen vergt een grote investering, en de kosten voor operationeel leasen zijn vaak hoog. Gelukkig hoeft autorijden niet duur te zijn! Ga Financial leasen en profiteer van de voordelen.

Image
Financial lease Mazda - gedreven door passie voor de ondernemer

Wat is bij financial lease inbegrepen?

Financial lease voorziet alleen in de auto. Zaken als de verzekering, reparatie, onderhoud, banden en belasting zijn niet inbegrepen. De te betalen maandtermijnen bestaan alleen uit aflossing en rente. De hoogte van uw leasebedrag wordt bepaald door de aanschafprijs van de auto, de looptijd van de lease, eventueel gebruik van een slottermijn, een aanbetaling of inruil van uw “oude” auto.  Door een slottermijn en/of een aanbetaling op te nemen zal uw maandelijkse leasebedrag lager uitvallen.

Image
Mazda Financial Lease - u wordt eigenaar!

U wordt eigenaar!

Omdat u bij het aangaan van de leaseovereenkomst economisch eigenaar wordt van de auto, mag u de auto op uw balans zetten. Na betaling van de laatste leasetermijn bent u ook juridisch eigenaar, wat inhoud dat u het overschrijvingsbewijs thuis krijgt gestuurd door de leasemaatschappij. De auto is dan geheel van u en u mag ermee doen en laten wat u belieft. Houden, nog een jaar door leasen, of verkopen.

Waarom Van Nieuwkerk?
Dé Japanse autospecialist van NL
Aflevering aan huis of op locatie
Persoonlijke service en contact
Top service hier. Het bestellen van de auto ging erg vlot en soepel. De oplevering was uitgebreid en met leuke extra’s. Die sleutel-ring en Van...
Natalie van Ham

Persoonlijk advies?

Aanhef
Image
MedewerkersvanNieuwkerk_davevanrookhuizen

Dave van Rookhuizen

Vestigingsleider / Sales manager Amsterdam