Over ons

Automotive-centre van Nieuwkerk - dé specialist in Japanse automerken

Image
vannieuwkerk_overons_wittepomp

Geschiedenis

In 1967 leggen Dhr. en Mevr. Van Nieuwkerk in Mijdrecht de basis voor Automotive-centre van Nieuwkerk door een autoverhuurbedrijf op te richten. Waarbij in 1977 het merk Honda wordt gekozen om het bedrijf verder uit te bereiden. Dit lijkt een succesvolle stap, waarbij Van Nieuwkerk in 1993 Automotive-centre Van Nieuwkerk in Hilversum start. In 1997 wordt ook Alphen aan den Rijn toegevoegd aan de Van Nieuwkerk groep en uiteindelijk in 2002 wordt Amsterdam toegevoegd.

Image
vannieuwkerk_overons_opening

Flagshipstore

In Amsterdam opent Automotive-centre Van Nieuwkerk in 2009 het Honda Flagshipstore aan de Hoogoorddreef. In de schaduw van de Amsterdam Arena is deze vestiging gebouwd als voorbeeld voor Nederland en heel Europa waar het gaat om de Japanse beleving. Sinds de 3e generatie van de familieopvolging binnen Van Nieuwkerk zich aandiende, werd de beslissing om te groeien bewust genomen. Hierdoor hebben zij in 2014 Nissan, ook een vertrouwd Japans merk, aan hun dealerschap toegevoegd. In 2016 deed zich dan ook een mooie kans voor om hét Mazda gezicht te worden voor de regio Amsterdam en omstreken. Automotive-centre van Nieuwkerk is dé specialist in de Japanse automerken Mazda, Honda en Nissan.

Image
vannieuwkerk_overons_voorzijdepandamsterdam

Familiebedrijf

In al die jaren is de organisatie uitgegroeid van een bedrijf gerund door 2 personen naar een onderneming met zo’n 50 medewerkers verdeeld over 4 vestigingen. Een ding blijft gelijk: het bedrijf is nog steeds een familiebedrijf waar de klant centraal staat! Inmiddels wordt Automotive-centre Van Nieuwkerk gerund door de 2e en 3e generatie.

Waarom Van Nieuwkerk?
Dé Japanse autospecialist van NL
Aflevering aan huis of op locatie
Persoonlijke service en contact

Hoe kunnen we je verder helpen?

Meer weten? Neem contact met ons op.

Image
Medewerkers van Nieuwkerk_ Rebecca van Nieuwkerk

Rebecca van Nieuwkerk

Directeur - Eigenaar