Image
actiepagina-1920x350-CX-60-2023

Mazda CX-60 Plug-in Hybrid

Mazda CX-60: de ruime Plug-in Hybride

Het is een feit dat de autowereld nooit stilstaat, waardoor Mazda telkens weer indruk weet te maken met zijn innovatieve en betrouwbare modellen. De Mazda CX-60 is een SUV die de lat hoog legt op het gebied van stijl, veelzijdigheid en rijplezier. In dit artikel wordt er dieper ingegaan op de kenmerken en voordelen van de Mazda CX-60. Hierdoor gaat u ontdekken waarom de Mazda CX-60 een uitstekende keuze is als u op zoek bent naar een combinatie van luxe, prestaties en functionaliteit.

Image
2021_CX-60_DIESEL_GER_LHD_C152_EXT_FQ_White_Diesel_resized

Gedurfd design met een luxueus interieur

De vloeiende lijnen, scherpe koplampen en een opvallende grille zorgen ervoor dat de auto een wat sportievere uitstraling krijgt. Mazda heeft hierbij aandacht geschonken aan elk detail om een perfecte balans tussen verfijning en kracht te bereiken.

Wanneer u in de Mazda CX-60 stapt, zal het luxe interieur zeker de aandacht trekken. Hoogwaardige materialen, comfortabele stoelen en een doordachte lay-out zorgen voor een verfijnde en aangename rijervaring. Het interieur is ruim en biedt voldoende hoofd- en beenruimte voor zowel bestuurder als passagiers. Daarnaast zijn er geavanceerde technologische functies zoals een touchscreen-infotainmentsysteem, connectiviteitsopties en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die zorgen voor een geweldige gebruikerservaring.

Image
De Mazda CX-60

Een unieke Plug-in Hybride

De Mazda CX-60 is de eerste plug-in hybride van Mazda. Deze technologische innovatie heeft het mogelijk gemaakt dat de Mazda CX-60 ruim 60 kilometer volledig elektrisch kan rijden. Hierdoor levert de auto een grote bijdrage aan het milieu en kunt u zelf ook profiteren van lagere brandstofkosten.

Image
De Mazda CX-60

Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen

Mazda is een echt Japans automerk, waarbij er veel waarde wordt gehecht aan veiligheid. Veiligheidsvoorzieningen welke u in de Mazda CX-60 zult tegenkomen, zijn: rijstrookassistentie, verkeersbordherkenning, vermoeidheidsherkenning en automatische noodremassistentie. De auto zal met deze veiligheidsvoorzieningen als thuis aanvoelen, waardoor u met vertrouwen de weg op kunt.