Image
Mazda Crossover Festival

Mazda Crossover Festival

Mazda Crossover Festival

Het Mazda Crossover Festival is op 1 juni officieel van start gegaan, wat betekent dat u gedurende de hele maand juni kunt profiteren van speciale aanbiedingen. Tijdens dit festival krijgt u namelijk tot wel €4.000,- inruilvoordeel op geselecteerde Mazda Crossovers, waaronder de CX-30 M Hybrid, CX-5 M Hybrid, CX-60 Plug-in Hybrid en MX-30 EV. Het is een unieke kans die alleen geldig is tijdens het Mazda Crossover Festival.

Image
2023_CX-30_IPM4_GER

Mazda CX-30

Met de hoogste score behaald in de Euro NCAP, is de Mazda CX-30 uitgeroepen tot de veiligste auto ter wereld voor inzittende volwassenen. Deze prestigieuze titel is te danken aan de toewijding van Mazda aan veiligheid en innovatie. Maar de CX-30 heeft nog veel meer te bieden dan alleen veiligheid. Met zijn ruime interieur en hoge instap is de Mazda CX-30 een echte crossover die comfort en veelzijdigheid combineert. Of u nu lange afstanden aflegt of gewoon door de stad rijdt, de CX-30 biedt een aangename rijervaring voor zowel bestuurder als passagiers.

Wat de aandrijving betreft, heeft u bij de CX-30 de keuze uit twee krachtige en efficiënte benzinemotoren: de efficiënte e-Skyactiv G en de revolutionaire e-Skyactiv X benzinemotor. Beide motoren zijn uitgerust met Mazda's Mild Hybrid technologie, waardoor de motor extra ondersteuning krijgt in veeleisende omstandigheden.

En er is meer goed nieuws! Als u besluit om in de maand juni de Mazda CX-30 aan te schaffen, profiteert u van een aantrekkelijk inruilvoordeel tot wel €3.500. Dit is een geweldige kans om te genieten van de voordelen en het vakmanschap van de Mazda CX-30, terwijl u tegelijkertijd kunt profiteren van een interessante aanbieding.

Image
CX-5_2022 Launch_HighPlus

Mazda CX-5

De Mazda CX-5 M Hybrid is de benchmark in zijn klasse op het gebied van rijplezier, design en veelzijdigheid. Met zijn combinatie van lage brandstofconsumptie en uitmuntende rijprestaties zet de vernieuwde Mazda CX-5 M Hybrid de standaard.

De intelligente mild hybrid technologie speelt hierbij een sleutelrol. De krachtige motor van de CX-5 M Hybrid, die verrassend zuinig is voor een SUV, wordt ondersteund door een compacte en lichte batterij-elektromotorcombinatie. Dit resulteert in een brandstofbesparing van maar liefst 10%, zonder concessies te doen aan het weggedrag en de prestaties van de motor. Met 165 pk of 194 pk geniet je van de ultieme rijervaring waar Mazda om bekend staat.

In de maand juni kunnen CX-5 liefhebbers profiteren van een uitzonderlijk inruilvoordeel van €4000 op de Mazda CX-5. Deze aanbieding biedt een geweldige kans om te upgraden naar deze populaire crossover en te genieten van de indrukwekkende prestaties, het stijlvolle design en de geavanceerde technologieën van de Mazda CX-5. Mis deze unieke kans niet om uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen met het inruilvoordeel van €4000 op de Mazda CX-5 in de maand juni.

Image
De Mazda CX-60

Mazda CX-60

Met onze eerste Plug-in Hybride ervaart u maximale kracht gecombineerd met minimale (of zelfs nul!) uitstoot. Deze baanbrekende auto tilt elektrisch rijden naar een hoger niveau dankzij de geavanceerde Skyactiv technologie. Elk detail is gericht op ultiem rijplezier. Met een indrukwekkend volledig elektrisch bereik tot 63 kilometer kunt u het merendeel van uw dagelijkse ritten zonder uitstoot afleggen. Dit alles terwijl u geniet van het responsieve rijgevoel dat typerend is voor elektrische auto's.

Profiteer in de maand juni van een inruilvoordeel van €3000 op de Mazda CX-60. Maak gebruik van deze speciale aanbieding en upgrade naar deze ruime crossover met geavanceerde functies en krachtige prestaties. Mis deze kans niet om te genieten van de veelzijdigheid en kwaliteit van de Mazda CX-60.

Image
MX-30_Gallery-Cropped-Images01

Mazda MX-30

Het eigentijdse ontwerp van de MX-30, met zijn freestyle deuren, combineert perfect met het ruime en stijlvolle interieur. Deze unieke crossover biedt een ongeëvenaarde rijervaring, zelfs voordat u instapt. De innovatieve e-Skyactiv-aandrijving is speciaal ontworpen om u overal naartoe te brengen waar u wilt zijn.

Met de vernieuwde Mazda MX-30 kunt u profiteren van 3-fase opladen. Dit betekent dat u tot wel drie keer sneller kunt opladen, waardoor u sneller weer de weg op kunt. Deze verbetering in oplaadtijd zorgt ervoor dat u nog efficiënter gebruik kunt maken van uw MX-30 en snel weer op pad kunt gaan.

Profiteer in juni van een onweerstaanbare aanbieding op de Mazda MX-30. Ontvang een inruilvoordeel van €4.000 en geniet van een overheidssubsidie van €2.950. Grijp deze kans om de moderne en elektrische MX-30 te ervaren met een aanzienlijke besparing.