Image
Mazda CX-5

De Mazda modellen op een rij

In dit artikel zullen alle huidige Mazda modellen voor u op een rij worden gezet, waardoor de verschillen tussen de verschillende modellen van Mazda ook voor u inzichtelijk worden.

Image
Mazda 2

Mazda2

De Mazda2 is compact vanbinnen, maar groots op het gebied van uitstraling. De Mazda2 beschikt over energielabel A en een vermogen van 90 pk, wat door de krachtige viercilinder altijd bereikt kan worden. De Mazda2 is voorzien van een rijke standaarduitrusting met standaard G-Vectoring Control plus, i-Stop start-/stopsysteem en LED koplampen Opties als een automatisch dimmende binnenspiegel, stuurverwarming, Apple CarPlay/Android Auto zijn tegen een meerprijs te verkrijgen. De Mazda2 is naast een handgeschakelde transmissie, ook te verkrijgen als automaat. Dankzij Mazda haar eigen ontworpen Skyactiv technologie is de Mazda2 voorzien van één van de meest zuinige benzinemotoren in het segment.

Ontdek hier meer over de Mazda2!

Image
Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid

De Mazda2 Hybrid laat zien dat men erg efficiënt kan rijden, zonder in te leveren op rijplezier. De Mazda2 Hybrid is voorzien van slimme veiligheidssystemen, zoals: Adaptive Cruise Control, Traffic Sign Recognition en Lane Keep Assist. Deze systemen zorgen er samen voor dat de Mazda2 Hybrid één van de veiligste auto's in haar klasse is. De Mazda2 Hybrid wordt standaard afgeleverd met een Continue Variabele Transmissie (CVT). Deze speciale automaat zal u helpen om zo zuinig als mogelijk te rijden. Ook maakt deze transmissie de Mazda2 Hybrid extra wendbaar in het verkeer en wordt er gezorgd voor een naadloze samenwerking tussen de elektromotor en benzinemotor. De Mazda2 Hybrid heeft een vermogen van 116 pk en heeft een verbruik van slechts 1 op 26,3.

Ontdek hier meer over de Mazda2 Hybrid!

Image
Mazda3

Mazda3

De Mazda3 is voorzien van een luxe standaarduitrusting met onder andere Radar Cruise Control, head-up display en alle belangrijke veiligheidssystemen. Ook beschikt de Mazda3 standaard over Apple CarPlay/Android Auto en een fantastisch geluidsysteem. Tijdens het ontwerpen van de Mazda3 was rust in de auto creëren een belangrijk uitgangspunt. Dit kan dan ook teruggevonden worden in de plaatsing van de knoppen en de richting van het Mazda Connect scherm. De Mazda3 is voorzien van een groen energielabel A.

Ontdek hier meer over de Mazda3!

Image
Mazda CX-30 Schoon

Mazda CX-30

De Mazda CX-30 staat bekend als een echte crossover, welke gekenmerkt wordt door een hoge instap en een ruim interieur. Doordat de CX-30 ontworpen is volgens het Kodo design, beschikt deze Mazda ook over een strak vormgegeven exterieur. De Mazda CX-30 heeft de hoogte score behaald in Euro NCAP. Hiermee is de CX-30 de meest veilige auto voor inzittende volwassene ter wereld. De Mazda CX-30 is dankzij een unieke isolatieaanpak misschien wel de stilste in zijn klasse. De Mazda CX-30 is leverbaar met de efficiënte e-Skyactiv G en de revolutionaire e-Skyactiv X benzinemotor. Beide beschikken standaard over het zogenaamde M Hybrid-systeem. Dit zorgt ervoor dat de motor wordt ondersteund in wat zwaardere omstandigheden.

Ontdek hier meer over de Mazda CX-30!

Image
Achterzijde

Mazda CX-60

De Mazda CX-60 is de eerste Plug-in Hybride van Mazda. Dankzij de nieuwste Skyactiv technologie, tilt de Mazda CX-60 elektrisch rijden naar een hoger niveau. Omdat de CX-60 een volledig elektrisch bereik heeft tot 63 kilometer, kan het overgrote deel van de dagelijkse afstand volledig elektrisch worden gereden. Verder kent de Mazda CX-60 een rijke standaarduitrusting met een hoogwaardige afwerking. Zowel het interieur als het exterieur is voorzien van ongekende luxe.

Ontdek hier meer over de Mazda CX-60!

Image
2021_CX-5

Mazda CX-5

De Mazda CX-5 wordt gekenmerkt met een laag verbruik in combinatie met sublieme rijprestaties. Het geheim? De toepassing van intelligente mild hybrid technologie! De motor ondervindt ondersteuning van een elektromotor met een compacte, lichte batterij. Op deze manier kan er tot wel 10% op de brandstofkosten bespaard worden. Daarnaast blijven weggedrag en motorprestaties op een topniveau. De Mazda CX-5 staat bekend als een fantastische 'trekauto' die 1.800kg kan vervoeren, waardoor er zonder enige problemen een caravan of paardentrailer getrokken kan worden. Ook de Mazda CX-5 beschikt over een rijke standaarduitvoering.

Ontdek hier meer over de Mazda CX-5!

Image
Mazda MX-30 thuisladen

Mazda MX-30

De Mazda MX-30 is de enige 100% elektrische auto van Mazda. Voordat u instapt, ervaart u al het ultieme rijplezier van wat deze Mazda MX-30 te bieden heeft. De Mazda MX-30 is een ruime crossover met een hoogwaardige veiligheidsuitrusting. De Mazda MX-30 beschikt over een vermogen van 145 pk en een actieradius van 200 km op basis van de Europese WLTP-cyclus. Bij de vernieuwde Mazda MX-30 is het mogelijk om 3-fase te laden. Doordat er tot drie keer sneller geladen kan worden, wordt de oplaadtijd verbeterd.

Ontdek hier meer over de Mazda MX-30!

Image
5

Mazda MX-5

De Mazda MX-5 is al ruim 30 jaar een icoon binnen Mazda. De eenheid tussen bestuurder en auto (Jinba Ittai) kan nergens zo ervaren worden als bij de Mazda MX-5. Er valt veel te zeggen over de Mazda MX-5: het fantastische Kodo design, optimale zitpositie en de power van de Skyactiv motoren. Op de Mazda MX-5 is de slimme grammenstrategie toegepast die de auto tot een lichtgewicht maakt voor nog meer rijplezier.

Ontdek hier meer over de Mazda MX-5!