Image
Mazda CX-60

Mazda CX-60 met het Koni schokbrekersysteem

Optimale rijbeleving in de Mazda CX-60 met Koni schokdempers

De Mazda CX-60 is een toonbeeld van elegantie, topprestaties en innovatie in één. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en opvallende details is de Mazda CX-60 een visueel meesterwerk. Onder de motorkap schuilt een krachtige motor die zowel efficiëntie als snelheid levert, wat resulteert in een opwindende rijervaring, of u nu in de stad of op de snelweg rijdt. Bovendien kunt u met een set Koni schokdempers u rijervaring naar een nog hoger niveau tillen.

Image
CX-60_220518_900x900_Hero_Large

Mazda schokdempers vs Koni schokdempers

Mazda heeft de CX-60 voorzien van schokdempers die zorgen voor een sportieve rijervaring. Dit heeft geleid tot de vraag naar de ontwikkeling van schokdempers die meer rijcomfort bieden. Daarom heeft Koni een speciale set schokdempers ontworpen die gericht zijn op verbeterd comfort. Dit initiatief is volledig onafhankelijk van Mazda en is in het leven geroepen om aan de behoeften van klanten te voldoen. Het is belangrijk om te weten dat deze schokdempers niet zomaar zijn ontstaan; er zijn uitgebreide onderzoeken en tests aan voorafgegaan. Bovendien heeft Koni, speciaal voor de Mazda CX-60, de garantie op de schokdempers gelijkgetrokken met de garantie op de auto. Dit betekent dat er 6 jaar productgarantie geldt voor de schokdempers, vanaf de productiedatum.

Image
De Mazda CX-60

Waarom kiezen voor Koni schokbrekers?

Deze eersteklas schokdempers zijn specifiek ontworpen om zowel het comfort als de prestaties van uw Mazda CX-60 te versterken. Ze leveren uitstekende demping en controle, wat resulteert in een soepelere en stabielere rijervaring, zelfs op hobbelige wegen. Met de Koni schokdemperset kunt u genieten van verbeterd rijcomfort en een superieure wegligging, wat leidt tot meer vertrouwen en plezier tijdens het rijden.

Met de Mazda CX-60 en het Koni schokbrekersysteem haalt u het beste van beide werelden in huis. U kunt genieten van de prachtige styling en geavanceerde technologieën van de Mazda CX-60, terwijl u ook profiteert van extra comfort en verbeterde rijeigenschappen dankzij het Koni schokbrekersysteem. Of u nu lange afstanden aflegt of dagelijkse ritten maakt, de combinatie van de Mazda CX-60 en het Koni schokbrekersysteem zorgt ervoor dat elke rit een plezier wordt. U zult de weg beter voelen en beter in staat zijn om korte oneffenheden op te vangen, wat resulteert in optimale controle over uw voertuig. Bovendien minimaliseren de schokbrekers het overhellen van de carrosserie, wat bijdraagt aan een veiligere en comfortabelere rijervaring.

Image
De Mazda CX-60

Handig om te weten

Als u besluit te kiezen voor het Koni schokbrekersysteem, behoudt u de fabrieksgarantie. Dit komt doordat er tijdens de installatie niets wordt gewijzigd dat van invloed is op de fabrieksgarantie. De omschakeling naar Koni schokbrekers duurt doorgaans ongeveer een halve dag. Bij Automotive-centre Van Nieuwkerk heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor vervangend vervoer.

Online besteld

Vraag hier direct uw offerte aan!