Image
Welke Mazda's hebben een hoge instap?

Welke Mazda's hebben een hoge instap?

Ontdek het comfort en gemak van Mazda’s met een hoge instap

Ben je op zoek naar een auto die niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch en comfortabel? Overweeg dan eens een Mazda met een hoge instap. Deze voertuigen combineren het kenmerkende design van Mazda met de praktische voordelen van een hogere zitpositie, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende doeleinden, van dagelijkse ritten tot avontuurlijke uitstapjes.

In deze blog duiken we dieper in op de wereld van Mazda's met een hoge instap. Of je nu op zoek bent naar extra comfort voor lange ritten of een beter zicht op de weg wilt hebben, Mazda heeft een optie die aan jouw behoeften voldoet. Lees verder om te ontdekken waarom Mazda's met een hoge instap een slimme keuze zijn voor zowel het dagelijks leven als avontuurlijke reizen, en hoe ze jouw rijervaring kunnen verbeteren.

Image
Mazda CX-30 Motorisering

Mazda CX-30 Mild Hybrid

Met de Mazda CX-30 M Hybrid krijg je niet alleen een stijlvolle crossover met een hoogwaardig ontworpen exterieur, maar ook een verhoogde instap die zorgt voor moeiteloos in- en uitstappen. Deze eigenschap maakt hem uiterst geschikt voor dagelijks gebruik, vooral in stadsomgevingen waar gemak en toegankelijkheid belangrijk zijn. Het interieur van de CX-30 is ruim opgezet, met voldoende hoofd- en beenruimte voor alle passagiers, waardoor lange ritten comfortabel zijn. Bovendien is de CX-30 uitgerust met een unieke isolatieaanpak die het interieur opmerkelijk stil maakt, waardoor je kunt genieten van een serene rijervaring, zelfs op de drukste wegen. Met zijn combinatie van praktisch design, comfort en verfijning biedt de Mazda CX-30 M Hybrid een opmerkelijke rijervaring die de verwachtingen overtreft.

Image
Mazda CX-5 accessoires

Mazda CX-5

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de Mazda CX-5, een veelgeprezen crossover die bekend staat om zijn verhoogde instap. Met zijn robuuste ontwerp en ruime interieur biedt de Mazda CX-5 een uitnodigende en gemakkelijke toegang tot het voertuig, waardoor het ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar het gemak van een verhoogde zitpositie. Of je nu lange afstanden rijdt of je dagelijkse boodschappen doet, de verhoogde instap van de CX-5 zorgt voor een moeiteloze in- en uitstap, waardoor elke rit een plezierige ervaring wordt. Ontdek zelf waarom de Mazda CX-5 de favoriete keuze is voor mensen die op zoek zijn naar comfort en praktisch gebruiksgemak, gecombineerd met de verfijning en prestaties die je van een Mazda mag verwachten.

Image
Geniet van €7.000 inruilpremie op de Mazda CX-60!

Mazda CX-60 Plug-in Hybride

Ontdek de nieuwe standaard in luxe en comfort met de Mazda CX-60, een innovatieve crossover die garant staat voor een verhoogde instap en een verfijnde rijervaring. Met zijn indrukwekkende ontwerp en ruime interieur biedt de Mazda CX-60 een moeiteloze instap, waardoor het perfect is voor mensen die op zoek zijn naar gemak en toegankelijkheid. Of je nu dagelijkse ritten maakt in de stad of avontuurlijke uitstapjes onderneemt, de verhoogde instap van de CX-60 zorgt voor een comfortabele en ergonomische rijpositie. Ontdek waarom de Mazda CX-60 de ideale keuze is voor wie op zoek is naar een luxueuze crossover met het gemak van een verhoogde instap.

Ontdek het bij Automotive-centre Van Nieuwkerk

Ervaar het beste van comfort, stijl en praktische bruikbaarheid met de Mazda CX-5, Mazda CX-30 en Mazda CX-60. Of je nu op zoek bent naar een ruime gezinsauto of een luxe crossover voor dagelijks gebruik, Mazda heeft een model dat aan al je behoeften voldoet. Met hun verhoogde instap en doordachte ontwerp bieden deze voertuigen een moeiteloze rijervaring, waarbij gemak en toegankelijkheid centraal staan. Bij Automotive-centre Van Nieuwkerk staan ​​onze deskundige medewerkers klaar om je te voorzien van meer informatie, een proefrit te regelen of een gepersonaliseerde offerte op te stellen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welke Mazda met een hoge instap het beste bij jou past!

Vraag het aan onze Mazda adviseur!

Onze deskundige Mazda-adviseur, Edwin Klijn, staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het vinden van de ideale Mazda!

Image
Edwin

Edwin Klein

Sales Adviseur