Image
Mazda CX-5

Mazda CX-5

Ontdek Edwin zijn favoriete Mazda model!

Dit artikel biedt een boeiend inzicht in de loopbaan van Edwin Klijn, onze gewaardeerde Mazda Adviseur. Tijdens dit interview duiken we dieper in zijn carrière als autoverkoper en verkennen we zijn specifieke ervaringen met het merk Mazda.

Hoelang ben je al Mazda Adviseur?

Sinds 2015 werk ik als Mazda Adviseur. Mijn carrière begon bij Adrie Jonk in Purmerend, maar in 2022 heb ik de overstap gemaakt naar Automotive-centre Van Nieuwkerk in Amsterdam Zuidoost. Al sinds 2007 ben ik werkzaam als autoverkoper, maar Mazda steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit als het mooiste merk waar ik mee heb mogen werken.

Inruil van huidige auto mogelijk (ook te gebruiken als aanbetaling)

Bekijk de Mazda modellen!

Waar komt jouw liefde voor Mazda vandaan?

Mazda, een autofabrikant die misschien niet zo groot is als sommige anderen, maar zeker een eigenzinnige visie heeft op autotechnologie. Terwijl veel fabrikanten ervoor kiezen om motoren te verkleinen en ze te voorzien van grote turbo's, waardoor de auto's gevoeliger worden voor storingen, houdt Mazda vast aan krachtige viercilinder motoren zonder turbo's. Dit unieke benadering resulteert in auto's die veel minder gevoelig zijn voor storingen en na jarenlang gebruik nog steeds dezelfde prestaties leveren als toen ze nieuw waren, zelfs na het afleggen van 120.000 kilometer of na zes jaar.

Wat mij vooral aanspreekt, is het opvallende Kodo-design dat Mazda hanteert. Dit designconcept brengt de auto echt tot leven en geeft het een unieke persoonlijkheid. Het is fascinerend om te zien hoe de lijnen en vormen van een auto onder het Kodo-design transformeren tot een expressie van kracht en beweging, waardoor elke Mazda een onderscheidende uitstraling krijgt op de weg. Deze combinatie van technologische eigenwijsheid en verfijnd design maakt Mazda voor mij een echt uniek en aantrekkelijk merk in de autowereld.

Image
Mazda CX-5

Wat is je favoriete model?

Als ik denk aan mijn favoriete Mazda-model, komt meteen de Mazda CX-5 in gedachten. Wat deze auto voor mij zo speciaal maakt, is het perfecte samenspel van een tijdloos design, een comfortabele hoge instap, voortreffelijke rijeigenschappen en een krachtige motor. De CX-5 heeft echt alles wat ik zoek in een auto, van zijn elegante uitstraling tot zijn indrukwekkende prestaties op de weg.

Wat betreft de afbeelding die je ziet, toont het een Mazda CX-5 Exclusive-Line in de kleur Zircon Sand. Deze kleur voegt echt iets toe aan de algehele uitstraling van de auto, waardoor hij er nog stoerder uitziet en zijn unieke ontwerp nog beter tot zijn recht komt. Het is interessant om te zien hoe een subtiele kleurkeuze zoals deze de hele persoonlijkheid van de CX-5 kan veranderen.

Al met al is de Mazda CX-5 voor mij veel meer dan zomaar een auto; het is een belichaming van stijl, comfort en prestaties die perfect past bij mijn levensstijl en behoeften op de weg.

Neem contact op met Edwin Klijn!

Edwin staat klaar om al uw vragen wat betreft Mazda te beantwoorden. Twijfel niet en neem contact met hem op!

Image
Edwin

Edwin Klein

Sales Adviseur