Image
Geniet van €7.000 inruilpremie op de Mazda CX-60!

Zakelijk Rijden met de Mazda CX-60

Ontdek de ideale partner voor zakelijk rijden met de Mazda CX-60

Ontdek de grenzeloze verfijning van de Mazda CX-60, een vooruitstrevende plug-in hybride SUV die het hart van de zakelijke rijder verovert. Deze wagen combineert meesterlijk Japans vakmanschap met de flexibiliteit van volledig elektrisch rijden. Benieuwd naar het opladen, baanbrekende rijtechnologieën en de krachtige aandrijflijn van de Mazda CX-60 Plug-in Hybrid? Duik dan direct in de details! Leer meer hier.

De elektrische kracht van de Mazda CX-60

De Mazda CX-60 is een voorbeeld van geavanceerde technologie met zijn combinatie van een benzinemotor, een elektromotor en een batterij van 17,8 kWh. Dankzij de e-Skyactiv plug-in hybride aandrijflijn kan deze auto tot wel 63 kilometer volledig elektrisch rijden volgens de WLTP-testnorm. Dit is ruim voldoende voor de gemiddelde woon-werk-afstand en zelfs voor zakelijke afspraken, waardoor de CX-60 een aantrekkelijke keuze is voor zakelijke rijders.

Revolutionair snel opladen

Laat de Kracht van Snel Laden met de Mazda CX-60 Verbazen: Slechts 1,5 uur van 20 tot 80 procent bij een 7,4 kW lader! Leer hoe regelmatig elektrisch rijden je kosten verlaagt en profiteer van slim laden op zonnige dagen met zonnepanelen. Niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk!

Krachtige prestaties en ongeëvenaarde trekkracht

Met een indrukwekkend systeemvermogen van 241 kW (327 pk) en een verbluffende 0-100-tijd van slechts 5,8 seconden, is de Mazda CX-60 een ware krachtpatser. Maar wat deze CX-60 echt onderscheidt, is zijn opmerkelijke trekgewicht van 2.500 kilogram. Hierdoor kun je moeiteloos elke boot- of paardentrailer aankoppelen. En met de speciale 'Towing'-rijmodus ben je verzekerd van extra stabiliteit en veiligheid tijdens het rijden met een trailer of caravan. Een onmisbare partner voor aannemers die altijd onderweg zijn met de CX-60!

CX-60: Kracht en Efficiëntie Gecombineerd voor Ultieme Rijervaring

Zelfs in zijn volledig elektrische modus laat de Mazda CX-60 zijn kracht zien, met een elektromotor die een vermogen levert van 129 kW (175 pk) en een indrukwekkend koppel van 270 Nm. Deze slimme aandrijflijn, gekoppeld aan een comfortabele achttraps automaat, biedt ook een handige charge-modus. Hiermee kun je tijdens het rijden het accupakket opladen of elektrische energie reserveren voor emissievrij rijden in stadscentra. Buiten de stad profiteer je van de combinatie van de elektromotor met een krachtige 2,5-liter viercilinder benzinemotor en vierwielaandrijving, voor optimale grip en prestaties. Kortom, een combinatie van kracht en efficiëntie die indruk maakt. Ontdek meer over de geavanceerde aandrijfopties van de Mazda CX-60!