Image
Mazda CX-30 Nagisa-uitvoering

Mazda CX-30 Nagisa-uitvoering

Mazda onthult de Nagisa: Nieuw Tijdperk voor de Mazda3 en CX-30!

Met trots kondigt Mazda de introductie aan van een nieuwe, bijzondere toevoeging aan de line-up van zowel de Mazda3 hatchback als de CX-30: de Nagisa. Deze exclusieve uitvoering onderscheidt zich door unieke designkenmerken en kleuraccenten. Voortbouwend op het succes van de Homura-edities, die voor het eerst werden geïntroduceerd in 2022, en de verbeteringen die zijn doorgevoerd in de modelupdates van 2024, heeft Mazda het interieur van de Nagisa een retro-sportieve uitstraling gegeven.Met trots kondigt Mazda de introductie aan van een nieuwe, bijzondere toevoeging aan de line-up van zowel de Mazda3 hatchback als de CX-30: de Nagisa. Deze exclusieve uitvoering onderscheidt zich door unieke designkenmerken en kleuraccenten. Voortbouwend op het succes van de Homura-edities, die voor het eerst werden geïntroduceerd in 2022, en de verbeteringen die zijn doorgevoerd in de modelupdates van 2024, heeft Mazda het interieur van de Nagisa een retro-sportieve uitstraling gegeven.

Image
Mazda CX-30 Nagisa-uitvoering

Het betoverende interieur van de Nagisa-uitvoeringen

Het interieur van de Nagisa is voorzien van terracotta kunstlederen bekleding met zwarte kunstsuède zittingen, terracotta stiksels en een gunmetal afwerking. Bovendien is de uitrusting rijker dan die van de Homura-uitvoering, met onder andere een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie en een hoogwaardig Bose audiosysteem.

Image
Mazda3 Nagisa-uitvoering

Prijzen bekend van de Nagisa-uitvoeringen

Vanaf begin 2024 zijn de Nagisa-uitvoeringen van zowel de Mazda CX-30 als de Mazda3 verkrijgbaar in de showrooms. Je kunt de Nagisa-modellen nu al bestellen, met prijzen vanaf € 38.190,- voor de Mazda CX-30 en € 34.890,- voor de Mazda3, inclusief kosten voor het rijklaar maken, btw en op basis van de bpm-tarieven van 2023.

In het interieur van de Nagisa voert terracotta de boventoon, met kunstlederen stoelbekleding in deze kleur. Dit wordt gecombineerd met zwarte kunstsuède voor de stoelzittingen en het dashboard, en een gunmetal lakafwerking voor decoratieve sierdelen. Dit resulteert in een interieur met een retro-moderne en tegelijkertijd sportieve sfeer. Gedetailleerde accenten, zoals zwarte cordovan-look elementen op de stoelzittingen en terracotta stiksels op het dashboard, zorgen voor een compleet interieurdesign. Bovendien is de Mazda3 voorzien van kunstsuède op de deurpanelen voor extra verfijning.

Image
Nagisa-uitvoeringen interieur

Zircon Sand: de toon van de Nagisa

De Nagisa wordt geïntroduceerd in de kleur Zircon Sand, die wordt toegevoegd aan het bestaande kleurenpalet van zowel de Mazda3 als de CX-30, ongeacht de gekozen uitvoering. Deze Zircon Sand-lak wordt gecombineerd met zwarte exterieurelementen voor een eigentijdse uitstraling. Hoewel Zircon Sand op het eerste gezicht een effen kleur lijkt, geeft het op de weg een sportieve indruk. De metallic afwerking benadrukt de carrosseriestructuur door highlights en schaduwen te creëren, terwijl de mineralige hardheid van de kleur diepte toevoegt aan het uiterlijk. De metallic eigenschappen van Zircon Sand zorgen voor een verfijnde en diepgaande uitstraling. De Nagisa heeft bovendien zwarte wielen, buitenspiegels en een zwarte signature wing om het exterieur een strak en gestroomlijnd uiterlijk te geven, dat zowel sportief als elegant is.

De Mazda3 en CX-30 van 2024 zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en innovatieve motortechnologie. Beide modellen beschikken over een vernieuwd infotainmentsysteem, een verbeterd voetgangersdetectiesysteem en diverse connectiviteitsfuncties. De aandrijflijnen omvatten de nieuwste Mazda e-Skyactiv-benzinemotoren, waaronder de baanbrekende e-Skyactiv X-benzinemotor. Deze schone en efficiënte e-Skyactiv G- en e-Skyactiv X-motoren zijn beschikbaar met een handgeschakelde Skyactiv-MT-zesversnellingsbak of een automatische Skyactiv-Drive-zesversnellingsbak. Beide motortypes zijn leverbaar met voorwielaandrijving, terwijl de Mazda CX-30 e-Skyactiv G met 150 pk ook beschikbaar is met een AWD-optie op de Exclusive-line, zowel met handgeschakelde als automatische transmissie. De krachtige e-Skyactiv X-motor met 186 pk en AWD is beschikbaar op de Mazda CX-30 in de Exclusive-line, de Homura en de nieuwe Nagisa-uitvoering.

Neem contact op met onze Mazda adviseur!

Onze Mazda Adviseur, Edwin Klijn, staat klaar om al uw vragen over de Nagisa-uitvoeringen te beantwoorden.

Image
Edwin

Edwin Klein

Sales Adviseur