Image
SPRING DEALS

Is Mazda duur in onderhoud?

Is Mazda duur in onderhoud?

Benieuwd naar welke automerken de komende tien jaar de minste impact op je portemonnee hebben? Een Amerikaans onderzoek heeft het antwoord! We laten de hypermerken achterwege, want laten we eerlijk zijn, dat zou het beeld flink vertekenen. De onthulling van de top 30 lijst zal je verrassen. Ontdek snel welke merken jouw onderhoudskosten in de toekomst laag kunnen houden!

De Japanse Autorevolutie: Betrouwbaarheid en Betaalbaarheid in Één

Op zoek naar een auto die niet alleen betrouwbaar is, maar ook vriendelijk voor je portemonnee? Dan wijst dit onderzoek wederom in één duidelijke richting: Japanse automerken. Hun reputatie voor duurzaamheid en betaalbare onderhoudsbeurten wordt hierin opnieuw bevestigd. Dus, als je wilt genieten van langdurige prestaties zonder je bankrekening te belasten, is het tijd om je blik te richten op het land van de rijzende zon!

Onderhoudsprestaties Ontrafeld: Top 30 Automerken en hun Langdurige Kosten

In de ranglijst van de top 30 meest dure automerken om te onderhouden prijkt BMW fier bovenaan. Over een tijdsbestek van tien jaar kun je rekenen op gemiddelde kosten van €16.400, wat neerkomt op €1.640 per jaar! Maar ook Mercedes-Benz laat zijn sporen na met een tweede plek, met totale gemiddelde onderhoudskosten van €11.900 over een periode van tien jaar, wat neerkomt op een €1.190 per jaar. Op de vierde en vijfde plaats staan Volvo en Audi, waarbij beide merken gemiddeld zo'n €1.150 per jaar aan onderhoudskosten optekenen, oftewel €11.500 over een decennium gezien. Een onthulling die de auto-onderhoudsperceptie verandert!"

De Winst van Betrouwbaarheid: Mazda's Triomf in Onderhoudskosten

Mazda, bekend om zijn reputatie van betrouwbaarheid en luxe, bevestigt opnieuw zijn positie in de autowereld. Uit een recent Amerikaans onderzoek blijkt dat Mazda zich op een solide 24e plaats bevindt, voorbijgaand aan andere Japanse concurrenten zoals Kia, Hyundai, Nissan en Subaru. Wat betreft onderhoudskosten over een periode van tien jaar, blinkt Mazda ook uit. Met een totaal van ongeveer €7.000, wat neerkomt op slechts €700 per jaar, biedt het aanzienlijke besparingen ten opzichte van de nummer één in de ranglijst, BMW. Een verschil van maar liefst €940 per jaar!

Neem Contact Op Met Onze Mazda Adviseur!

Vragen over een nieuwe Mazda of occasion? Neem gerust contact op met onze Mazda Adviseur, Edwin Klijn!

Image
Edwin

Edwin Klein

Sales Adviseur