Image
Car Play

Radio instellen in uw Mazda

Hoe stelt u de radio in van uw Mazda?

Welkom bij ons nieuwe blog, waar we u gaan begeleiden door het proces van het instellen van de radio in uw Mazda. Of u nu een gloednieuwe Mazda hebt gekocht of al een tijdje geniet van de rit, het afstemmen van de radio op uw favoriete zenders en instellingen kan het rijden nog plezieriger maken. In deze gids delen we stapsgewijze instructies en handige tips om het meeste uit het entertainmentsysteem van uw Mazda te halen, zodat u onderweg kunt genieten van uw favoriete muziek, nieuws en meer. Laten we beginnen!

Hoe stelt u de radio in uw Mazda?

Bekijk de video of lees hieronder meer informatie!

Ga naar het Mazda Connect Systeem

In het Mazda Connect Systeem ziet u vijf verschillende hoofdkeuzes, namelijk: Informatie, Entertainment, Communicatie, Navigatie en Instellingen.

Kies voor Entertainment

Maak bij deze vijf opties, de keuze voor ‘Entertainment’. Hier moeten we namelijk zijn voor het muziekgedeelte, oftewel voor het instellen van de ratio. De keuze ‘Entertainment’ drukken we in door op de HMI Commander te drukken (dit is de grote draaiknop).

Druk de HMI Commander in

Om de bronnenlijst te bekijken, drukken we op de HMI Commander. Hierna volgt er een menu om te kijken voor FM, AM of DAB. Door één van deze opties te kiezen, ziet u de verschillende beschikbare radiostations.

Kies uw favoriete zenders!

Luistert u het liefst naar één bepaalde radiozender? Dan kunt u deze tot favoriet benoemen en hem opslaan in de favorietenlijst. Dit doet u door op de favorietenknop te drukken (deze zit naast de HMI Commander), en wordt gekenmerkt door een ster.

Neem contact op met Edwin!

Onze Mazda Adviseur, Edwin Klijn, staat klaar om al uw vragen te beantwoorden wat betreft het instellen van de radio in uw Mazda.

Image
Edwin

Edwin Klein

Sales Adviseur