Image
Vernieuwde Mazda2 Hybrid

Vernieuwde Mazda2 Hybrid

De vernieuwde Mazda2: Ontdek de prijzen!

De vernieuwde Mazda2 Hybrid biedt een uitzonderlijke rijervaring, dankzij zijn geavanceerde full hybrid aandrijftechnologie en dynamische onderstel. Het exterieur van de Mazda2 Hybrid is grondig herzien en draagt het kenmerkende Mazda-design. Bovendien is dit model nu standaard uitgerust met een nog uitgebreidere set functies, met keuzemogelijkheden uit nieuwe uitrustingslijnen: Prime-, Centre-, Exclusive-Line, Homura en Homura Plus. Vanaf februari 2024 zal de Mazda2 Hybrid modeljaar 2024 te bewonderen zijn in de showroom, met prijzen vanaf € 26.790,-, inclusief rijklaarmaakkosten en gebaseerd op de bpm-tarieven van 2024.

Image
_A7R1417 Final V02 Web

Stijlvolle Mazda2 Hybrid: Sportieve Look en Slimme Hybride Technologie

De vernieuwde Mazda2 Hybrid heeft een nieuw uiterlijk gekregen, met aangepaste bumper- en grilleontwerpen. In combinatie met een unieke achterkant, ontworpen in de European Design Studio en voorzien van een liftgate in carrosseriekleur, straalt de auto een sportieve uitstraling uit en benadrukt het vakmanschap van de makers.

Met intelligente hybride technologie kan de Mazda2 Hybrid naadloos schakelen tussen de elektrische, benzine- en hybride modi. Deze compacte auto combineert een 1490 cm³ driecilinder benzinemotor met 92 pk/68 kW met een elektromotor van 59 kW, wat resulteert in een totaal systeemvermogen van 116 pk/85 kW. Het voertuig heeft een gecombineerd brandstofverbruik volgens WLTP van slechts 4,3-3,8 l/100 km en een CO2-uitstoot van slechts 97-87 g/km, afhankelijk van de velgkeuze.

Image
Mazda2 Hybrid

Een Volledig Uitgeruste en Luxueuze Mazda2 Hybrid

Een hoog niveau van veiligheid is verzekerd in alle uitvoeringen, met standaarduitrusting die onder andere een botspreventiesysteem, een waarschuwingssysteem voor het onopzettelijk verlaten van de rijbaan, verkeersbordherkenning en adaptieve cruise control omvat.

Het instapmodel Prime-line biedt een aantrekkelijke reeks comfort- en technologische voorzieningen, zoals keyless entry, USB-C-connectiviteit en smartphone-integratie met Apple CarPlay® en Android Auto™ via een 9-inch multimediascherm.

Voor het Centre-line model, beschikbaar vanaf € 28.290,-, worden vier extra luidsprekers toegevoegd om de geluidsbeleving te verbeteren. Bij de Exclusive-line, die begint bij € 30.440,-, wordt de uitrusting van de Centre-line uitgebreid met functies zoals automatisch inklapbare buitenspiegels, 16-inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren voor en achter, Mazda's Blind Spot Assist (BSM), stuurwielverwarming en Smart Keyless Entry.

De Homura-variant, verkrijgbaar vanaf € 32.790,-, bouwt voort op de Exclusive Line-uitvoering en voegt functies toe zoals LED-verlichting voor en achter, 17-inch lichtmetalen velgen, privacyglas, zwarte dakbekleding, gedeeltelijk lederen stoelen, dual-zone automatische klimaatregeling en LED-interieurverlichting voor extra comfort.

Voor het topmodel, de Homura Plus met een startprijs van € 35.190,-, zijn enkele hoogwaardige toevoegingen zoals een 12,3 inch digitaal bestuurdersdisplay, een groter 10,5 inch multimediascherm, head-updisplay en navigatiesysteem. Dit model wordt verder gekenmerkt door een glazen panoramadak en make-upspiegels.

De metallic lakkleuren, waaronder Stormy Silver, Glass Blue, Lead Grey en Opera Black, zijn beschikbaar op alle varianten tegen een meerprijs van

€ 700,-. Voor de metallic lakkleuren Northern White Pearl en Formal Red geldt een meerprijs van € 900,-.

Naast de bestaande Mazda2 M Hybrid, biedt Mazda nu ook de vernieuwde Mazda2 Hybrid in het B-segment, waarbij beide modellen voldoen aan de zuinige A-label normen. De vernieuwde Mazda2 Hybrid is per direct te bestellen en de prijzen zijn gebaseerd op de bpm-tarieven van 2024 met levering in 2024.

Neem contact op met Edwin!

Onze Mazda adviseur Edwin Klijn staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Image
Edwin

Edwin Klein

Sales Adviseur