Image
Mazda2 Hybrid

Laat u verassen door de Mazda2 Hybrid!

De Mazda2 Hybrid

De Mazda2 Hybrid biedt u de ultieme combinatie van superefficiënt rijden en rijplezier. Met deze auto kunt u genieten van een optimale rijervaring zonder in te leveren op brandstofefficiëntie. De batterij van de auto wordt opgeladen door middel van regeneratief remmen en uitrollen, waarbij de vrijgekomen energie wordt gebruikt om de batterij bij te laden.

De Mazda2 Hybrid wordt standaard geleverd met de unieke Continue Variabele Transmissie (CVT), waarmee u kunt genieten van diverse voordelen. Deze speciale automaat optimaliseert niet alleen uw brandstofverbruik, maar maakt de auto ook bijzonder wendbaar in het verkeer. Bovendien zorgt de CVT ervoor dat de elektromotor en benzinemotor naadloos samenwerken, wat resulteert in een ongekende brandstofefficiëntie. Het indrukwekkende resultaat hiervan is een verbruik van slechts 1 op 26,3 en een groen A-label. Tot slot staat de Mazda2 Hybrid bekend als een van de veiligste auto's in zijn klasse.

Er bestaan drie uitvoeringen van de Mazda2 Hybrid: Pure, Agile en Select. Deze uitvoeringen worden hieronder besproken.

Image
Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid Pure

De Mazda2 Hybrid Pure wordt standaard geleverd met 15-inch stalen velgen in de kleur Silver en een zwarte grille. De exterieuruitrusting omvat elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels in carrosseriekleur, met geïntegreerde knipperlichten. Binnenin is er een stoffen interieur in zwart met een grijze hemelbekleding. Het stuurwiel en de versnellingspook zijn gemaakt van kunststof. Het geavanceerde stuurwiel biedt bediening voor muziek, cruisecontrol, snelheidsbegrenzer en Bluetooth-connectiviteit.

Zoals eerder vermeld, is de Mazda2 Hybrid een van de veiligste auto's in zijn segment, dankzij het remhulpsysteem, tractiecontrole en stabiliteitssystemen. Een bandenspanningswaarschuwingssysteem zorgt ervoor dat uw banden altijd in goede conditie blijven. De Pure-uitvoering is voorzien van Driver Attention Alert, waardoor u als bestuurder altijd alert blijft. Bovendien activeert het pre-collision systeem met voetgangersdetectie de remmen in noodsituaties.

De Mazda2 Hybrid Pure biedt ook veel comfortfuncties, waaronder climate control, een elektronische parkeerrem met auto hold-functie, verschillende rijmodi (ECO/POWER/EV) en een lichtsensor. Het is ook mogelijk om uw telefoon te koppelen via Apple CarPlay of Android Auto.

U kunt de Mazda2 Hybrid combineren met het Plus Pakket ter waarde van €1.100. Dit pakket voegt enkele leuke extra's toe, zoals halogeen mistlampen, een achterspoiler, een luxer stoffen interieur, een lederen stuurwiel en versnellingspook, stoelverwarming en een regensensor.

De Mazda2 Hybrid Pure is nu verkrijgbaar vanaf €24.990.

Image
Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid Agile

De Mazda2 Hybrid Agile is een uitvoering van de Mazda2 Hybrid die alle opties van de Pure-uitvoering bevat, maar daarnaast ook extra uitrusting biedt. Deze speciale uitvoering is voorzien van 15-inch lichtmetalen velgen in Silver, een achterspoiler en een achteruitrijcamera. Het interieur van de Agile-uitvoering is uitgerust met luxe zwart stoffen bekleding, een lederen stuurwiel en een lederen versnellingspook. Bovendien zorgen stoel- en stuurverwarming ervoor dat het rijden in koude omgevingen comfortabel blijft.

Optioneel kan de Mazda2 Hybrid Agile worden geleverd met het Comfort Pakket, dat een meerprijs van €1.250 heeft. Dit pakket voegt extra functies toe, zoals LED-koplampen, LED-mistlampen, een grille en buitenspiegels in pianozwart, en een sportief zwart kunstlederen interieur met stoffen zitting. Daarnaast omvat het pakket een digitale meterset.

Voor nog meer veiligheid en gemak kan de Agile-uitvoering worden gecombineerd met het Safety Pakket. Dit pakket omvat parkeersensoren voor en achter, een dodehoekdetectiesysteem en een automatisch dimmende binnenspiegel.

De prijs van de Mazda2 Hybrid Agile begint bij €27.390. Het is echter belangrijk om op te merken dat prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals locatie en eventuele extra opties. Het is altijd verstandig om contact op te nemen met een Mazda-dealer voor de meest recente prijsinformatie en om te controleren of de specificaties nog steeds up-to-date zijn.

Image
Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid Select

De Mazda2 Hybrid Select is een uitvoering van de Mazda2 Hybrid die alle opties van de Mazda2 Hybrid Agile bevat, maar daarnaast ook extra functies en kenmerken biedt. Onder de Select-uitvoering vindt u 16-inch lichtmetalen velgen in Grey, samen met een grille en buitenspiegels in pianozwart. LED-koplampen en LED-mistlichten zijn standaard aanwezig op deze uitvoering. Bovendien zijn er parkeersensoren voor en achter geïnstalleerd om extra veiligheid tijdens het parkeren te bieden. Het dodehoekdetectiesysteem helpt bij het scannen van de omgeving tijdens het rijden en zorgt zo voor extra assistentie.

Een handige toevoeging van de Mazda2 Hybrid Select is de mogelijkheid om draadloos uw mobiele telefoon op te laden, waardoor u altijd verbonden kunt blijven terwijl u onderweg bent.

Optioneel kan de Mazda2 Hybrid Select worden uitgerust met het Panoramadak Pakket, dat een meerprijs van €1.500 heeft. Dit pakket voegt een panoramadak en een handmatig bedienbaar zonnescherm toe, waardoor u kunt genieten van extra licht en frisse lucht in de auto.

De prijs van de Mazda2 Hybrid Select begint bij €30.790. Het is belangrijk op te merken dat prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals locatie en eventuele extra opties. Het is altijd raadzaam om contact op te nemen met een Mazda-dealer voor de meest recente prijsinformatie en om te controleren of de specificaties nog steeds actueel zijn.

Neem contact op met onze Mazda adviseur!

Neem contact op met onze Mazda adviseur, Edwin Klijn, en ontdek de fantastische rijeigenschappen van de Mazda2 Hybrid zelf!

Image
Edwin

Edwin Klein

Sales Adviseur