Mazda2 Hybrid

De nieuwe Mazda2 Hybrid

Het modellengamma van Mazda wordt uitgebreid met de Mazda2 Hybrid. De Mazda2 Hybrid is een super efficiënte auto. De benzinemotor en elektromotor werken naadloos samen. Samen zorgen ze voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Het verbruik is slechts 1 op 26,3 en een groen A-label. De combinatie van motoren en vermogen bieden maar liefst 116pk. De energie die vrijkomt bij het afremmen en uitrollen gebruikt de auto om de batterij mee op te laden. 

De Mazda2 Hybrid scoort als één meest veilige auto's in zijn klasse. En krijgt 5 sterren in de Euro NCAP chrashtest. De Mazda2 Hybrid is standaard voorzien van een airbag tussen de voorstoelen en heeft een breed pakket aan veiligheidssystemen. 

Image
Mazda2 Hybrid

Het soepele schakelen maakt het rijden in de Mazda2 Hybride extra comfortabel. De auto is standaard uitgerust met een automaat. Dit maakt de auto erg comfortabel en wendbaar in het verkeer. Ook is de Mazda2 Hybrid voorzien van uitgebreid multimediasysteem en automatische airconditioning. De lange wielbasis (2.560mm) zorgt ervoor dat het model comfortabel plaats biedt aan vier volwassenen. De bagageruimte heeft een inhoud van 286 liter. Alles is aanwezig om het rijden in de Mazda2 zo comfortabel mogelijk te maken. 

Na het starten rijdt de Mazda2 Hybrid automatisch in EV-modus, voor soepel, naadloos en stil rijden met de elektromotor. Op korte afstanden rijd de Mazda2 zelfs volledig elektrisch. 

Vanaf het voorjaar 2022 word de Mazda2 Hybrid verwacht in de showroom. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u onder aan de pagina in om op de hoogte te blijven! 

Type
Aanhef