Van Nieuwkerk nieuwe Mazda-dealer Amsterdam

Geen reacties

Automotive-centre Van Nieuwkerk is met ingang van 1 april de nieuwe dealer voor Mazda in Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn en De Ronde Venen. Het bedrijf neemt de activiteiten over van Motorhuis.

Het Honda-pand in Amsterdam zal komende tijd worden aangepast om ook de Mazda-stijl te gaan uitstralen Van Nieuwkerk is al dealer van Honda op dezelfde locatie, is Honda- en Nissan-dealer in Hilversum en vertegenwoordigt Honda in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. In de laatstgenoemde plaats zal Van Nieuwkerk te zijner tijd ook starten als Erkend Reparateur van Mazda.

Hoewel de samenwerking al ingaat op 1 april zal de officiƫle opening pas plaatsvinden eind juni, begin juli, als het pand klaar is volgens de nieuwste huisstijl van Mazda.

Contractondertekening Van Nieuwkerk en Mazda