Mazda CX-3 GT-M Line: nu tot € 2.524,- voordeel!

1 reactie

Veelzijdige crossover: de Mazda CX-3

De Mazda CX-3 is een veelzijdige crossover waarin u graag gezien wordt. Ontworpen volgens het KODO-design is het een plaatje om te zien en biedt de CX-3 puur rijplezier. Met de zeer complete en sportieve GT-M Line uitvoering doen we daar nog een schepje bovenop. Deze exclusieve uitvoering is zeer rijk uitgerust met onder andere een 18-inch ‘Diamond Cut’ lichtmetalen velgen, een gratis achteruitrijcamera en een gratis navigatiesysteem. En dat voor een prijs die minstens zo aantrekkelijk is als de Mazda CX-3 zelf.

U rijdt de exclusieve Mazda CX-3 GT-M Line al vanaf slechts €26.190,-. Uw voordeel loopt dus op tot wel €2.524,-. De Mazda CX-3 GT-M Line is in een beperkte oplage verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

Veel extra voordeel op de Mazda CX-3 GT-M Line
Profiteer van €2.524,- voordeel op de Mazda CX-3 GT-M Line. Gebaseerd op de al rijk uitgeruste Mazda CX-3 TS+, biedt de Mazda CX-3 GT-M Line voor slechts €400,- extra de volgende extra’s:

  • 18-inch lichtmetalen velgen ‘Diamond Cut’
  • Achteruitrijcamera
  • Navigatiesysteem
  • GT-M grille en chromen zijstrip
  • Active Driving Display
  • Zwart pasticheleder interieur

Kom langs voor een proefrit en ervaar de Mazda CX-3 GT-M Line bij Automotive-centre Van Nieuwkerk, uw Mazda dealer voor Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Abcoude, Uithoorn en De Ronde Venen!

 

Actievoorwaarden
Mazda CX-3 GT-M Line in benzine uitvoering vanaf € 26.190,- (prijs is inclusief BPM en BTW en exclusief kosten rijklaar maken en metallic/mica lak). De Mazda CX-3 GT-M Line is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, deze uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. De overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Mazda CX-3 GT-M Line aanbod. Het afgebeelde model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.