IK WIL MIJN MAZDA FINANCIEREN

Wil je jouw Mazda financieren? Dan bieden wij twee verschillende financieringsvormen. Je kunt kiezen voor een financiering met een vaste looptijd en rente of voor een financiering met een variabele looptijd en rente. Een vaste rente biedt zekerheid, want je weet van tevoren precies waar je aan toe bent. Elke maand betaal je de Mazda tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. Blijf je liever flexibel en wil je tussentijds boetevrij extra bedragen aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen? Dan past een variabele rente beter bij jou. De maandlasten zijn bovendien laag, omdat je zelf zorgt voor zaken als verzekering, onderhoud en reparatie.

Mazda Private Finance
Omdat je wilt weten waar je aan toe bent.
Geef jij de voorkeur aan zekerheid? Dan is Mazda Private Finance dé manier om jouw favoriete Mazda te rijden zonder dat je in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Je spreidt namelijk de aanschafprijs (inclusief btw) of een gedeelte daarvan over 12 tot 60 maanden en betaalt dit bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug. Zowel de rente, als de looptijd staan vast. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent.

Bovendien blijven alle andere autokosten, zoals de verzekering, onderhoud en eventuele reparaties, in eigen beheer. Zo houd jij de controle over de auto én houd je geld over voor andere leuke dingen! Goed om te weten: met een aanbetaling en/of een slottermijn kun je het maandbedrag nog eens verlagen. En heb je alle verplichtingen voldaan? Dan ben je eigenaar van de Mazda. Je kunt er dan voor kiezen om door te rijden in de Mazda of je ruilt hem in voor een nieuwe!

De voordelen van Mazda Private Finance op een rij: 

 • Vaste, lage maandbedragen 
 • De zekerheid van een vaste rente en looptijd 
 • Mogelijkheid om maandlasten te verlagen met een aanbetaling en/of slottermijn 
 • Voor nieuwe en gebruikte Mazda’s 
 • Onbeperkt aantal kilometers 
 • Heb je alles betaald? Dan is de Mazda van jou. Of je ruilt ‘m in voor een nieuwer model.

Mazda Autoplan
Zorgeloos rijplezier op een flexibele manier.
Wanneer flexibiliteit belangrijk is in jouw situatie, dan is Mazda Autoplan de perfecte financieringsvorm voor jou. De looptijd staat niet vast. De rente is namelijk variabel en je mag tussentijds boetevrij extra bedragen aflossen of het hele bedrag in één keer inlossen. Kortom, je lost dus niet meer af dan nodig, tenzij jij dat wilt. Bovendien ben je direct eigenaar van de Mazda, waardoor de Mazda op jouw naam komt te staan. Dit betekent dat je zelf de verzekering, de motorrijtuigenbelasting en zaken als onderhoud en reparatie regelt.

De voordelen van Mazda Autoplan op een rij: 

 • Vaste, lage maandbedragen 
 • De flexibiliteit van een variabele rente en looptijd 
 • Mogelijkheid om maandlasten te verlagen met een aanbetaling en/of slottermijn 
 • Tussentijds boetevrij aflossen of het hele bedrag in één keer inlossen 
 • Onbeperkt aantal kilometers
 • Je bent direct eigenaar van de Mazda.

Wat kost uw auto per maand?
U berekent eenvoudig uw maandbedrag in de financieringscalculator. Wilt u liever persoonlijk contact? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op.