Image
over ons geschiedenis

Shopmedewerk(st)er

Shopmedewerk(st)er

Automotive-centre van Nieuwkerk is voor haar HAAN Tankstation in Mijdrecht op zoek naar een:

Shop Medewerk(st)er

Part time  (maandag, vrijdag en evt. 1 dag in het weekend / minimaal 14 uur)

Als shopmedewerk(st)er ben je het visitekaartje van het bedrijf. Naast het afrekenen van brandstof en shopartikelen zorg je voor een nette bijgevulde winkel en een netjes bijgehouden buitenterrein.
Je voert je werkzaamheden uit in wisselende diensten op werkdagen. Af en toe het weekend werken behoort tot de mogelijkheden.

  • Vindt je het leuk om met klanten om te gaan?

  • Lijkt het je leuk om bij een tankstation te werken?

  • Heb je een serieuze instelling, bent betrouwbaar en kun je omgaan met een kassa?

  • Heb je een opgewekte instelling en bent plezierig in de omgang?

 

Wij bieden je een afwisselende baan met grote mate van zelfstandigheid op een werkplek waar je veel klantencontact hebt. Deze functie leent zich er heel goed voor om te combineren met een studie of zorgtaken. Behalve arbeidsvoorwaarden bieden we je een prettige werksfeer en in een enthousiast team!

Interesse? Mail dan je motivatie met CV naar:
Automotive-centre Van Nieuwkerk
T.a.v. Mevr. R. van Nieuwkerk
Bozenhoven 36
3641 AH Mijdrecht
Mail: rebecca@vannieuwkerk.nl

Automotive-centre Van Nieuwkerk is een familiebedrijf waar het familie-gevoel voor onze klanten en medewerkers centraal staat. Als familie pak je dingen samen aan en doe je als het nodig is net een stapje extra. Vanuit deze gedachte proberen wij er altijd voor te zorgen dat onze klanten en medewerkers centraal staan. Dat is onze kracht en onze motivatie.

Automotive-centre Van Nieuwkerk is gestart in 1967 in Mijdrecht als witte pomp en autoverhuur. Vanuit die basis is de onderneming ontwikkeld tot Nissan dealer, Mazda dealer en de grootste Honda dealer van Nederland. Ook is Automotive-centre Van Nieuwkerk gespecialiseerd in reparatie en onderhoud aan alle merken, de in- en verkoop van occasions en een tankstation in Mijdrecht. Ons werkgebied is de randstad met vestigingen in Amsterdam, Hilversum, Alphen aan den Rijn en Mijdrecht.                   

Geen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.