Bij Mazda denken wij niet alleen aan uw auto maar ook aan u. Bij de Mazda dealer kunt u rekenen op professioneel onderhoud tegen een concurrerende prijs. Zo blijft uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden en bent u verzekerd van een gunstige dagwaarde.

Alleen het beste onderhoud voor uw Mazda

Om goed onderhoud te verlenen zijn verschillende zaken voor ons belangrijk. Zo hanteren wij transparante prijzen. Voor iedere servicebeurt neemt uw onderhoudsmonteur de werkzaamheden met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk voor meer informatie en actuele prijzen de onderhoudsbrochure: bouwjaren 2005-2012 | bouwjaren 2012-2017.

Daarnaast worden onze onderhoudsmonteurs regelmatig bijgeschool, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Ook wordt er geïnvesteerd in speciaal gereedschap. Uiteraard wordt bij het plannen van een onderhoudsbeurt rekening gehouden met uw agenda en eventuele benodigdheid van een leenauto.

Afspraak maken voor reparatie of onderhoud?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor reparatie of onderhoud. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of neem contact op met een van onze vestigingen.

Direct een afspraak maken

Direct service nodig?

Bij een lekke band, lege accu of schade aan de uitlaat kunt u zelfs zonder afspraak bij ons terecht voor direct herstel aan deze of andere fast-fit onderdelen van uw auto.

Geen Mazda?

Onderhoud en reparatie voor alle merken

Automotive universal

Automotive Universal is een gespecialiseerd autobedrijf voor onderhoud en reparatie aan alle merken. Het maakt dus voor ons niet uit welk merk u rijdt, wij repareren het!

Voor uw gemak maken wij altijd eerst een uitgebreide offerte voordat wij aan uw auto gaan beginnen. Zo komt u ook niet voor verrassingen te staan! “Wij doen wat we zeggen, maar zeggen altijd eerst wat we doen”, is dan ook ons motto.

Wij bieden reparaties aan tegen sterk concurrerende prijzen inclusief 3 maanden mobiliteitsgarantie!

  • Onderhoud
  • APK
  • Banden
  • Schade reparaties
  • Mobiliteitsgarantie
  • Uitgestelde en termijn betalingen

Direct een afspraak maken