Fabrieksgarantie

Bij aankoop van een nieuwe Mazda ontvangt u een uitgebreide fabrieksgarantie van uw Mazda dealer. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd op Mazda kunt vertrouwen.

De voordelen
De Mazda fabrieksgarantie is drie jaar geldig tot een maximum van 100.000 km. De normale slijtageonderdelen zijn niet opgenomen in deze garantie.

U krijgt daarbij:

  • Twaalf maanden garantie vanaf de montagedatum op originele Mazda onderdelen, mits gemonteerd buiten de standaard garantieperiode, en accessoires.
  • Drie jaar Mazda-lakgarantie, ongeacht het aantal kilometers. Als zich gedurende deze periode enig probleem met de lak voordoet, wordt dit hersteld door de Mazda-dealer indien de fabrikant verantwoordelijk is voor de gebreken.
  • Twaalf jaar garantie tegen doorroesten van het plaatwerk van de carrosserie van binnenuit.
  • Mazda Euro Service: 12 maanden dekking*. Deze service biedt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar hulp bij pech, voor de deur of onderweg. Zowel bij mechanische of elektrische problemen als een aanrijding. Verzorgt uw Mazda dealer periodiek het reguliere fabrieksonderhoud van uw auto, dan blijft deze service van kracht.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze fabrieksgarantie of kijk zelf in uw garantieboekje.

*Is uw Mazda nog in de garantieperiode en is deze voor 31-12-2014 te naam gesteld, dan blijft deze dekkingsperiode ongewijzigd. De per 1 januari 2015 vernieuwde Mazda Euro Service heeft hier geen invloed op.

Optionele Mazda Plus Garantie

Alle nieuwe Mazda’s worden geleverd met een uitgebreide garantie voor uw auto, die drie jaar lang geldig is tot een maximum van 100.000 km.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid aanvullend op uw huidige fabrieksgarantie**, 12 of 24 maanden extra garantie*** bij te kopen. Dit betekent dat u tegen zeer gunstige voorwaarden tot het einde van het 4e of 5e jaar onbezorgd kunt doorrijden, zonder kilometerbeperking. Ook buiten de fabrieksgarantie kunt u zich hiermee vrijwaren van onaangename reparatiekosten.

De Mazda Plus Garantie is speciaal ontworpen om u het leven zo aangenaam mogelijk te maken en biedt u garantie op alle onderdelen, die van vitaal belang zijn voor het goed functioneren van uw Mazda. Deze Mazda Plus garantie is overal in Europa geldig en laat u toe, na het verstrijken van de fabrieksgarantie, verder te rijden zonder zorgen.

U kunt op elk moment tijdens de standaard garantieperiode een optionele Mazda Plus Garantie nemen.

** Vanaf 3 jaar of 100.000 km (wat het eerst komt).
*** Voor rijscholen en taxi’s gelden afwijkende voorwaarden.

Voor meer informatie over voorwaarden, de onderdelen die onder de Mazda Plus Garantie vallen en prijzen kunt u gerust contact met ons opnemen.