Uw mening telt

125 reviews
by H. van Tol on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Garantiereparatie

wij zijn bij de aankoop van onze Nissan qashqai zeer vriendelijk en professioneel geholpen door de her Herrewijn.

Toen ik na enige tijd een vreemd geluid hoorde ben ik naar hem teruggegaan met de auto hij heeft hem nagekeken met een monteur en kwam tot de conclusie dat het de brandstofpomp was.

Er werd meteen actie ondernomen en onde garantie een nieuwe pomp besteld die ook al is ingebouwd ben zeer tevreden over deze gang van zaken.

Bedankt voor uw reactie en de 5 sterren! Wij zijn blij dat we het naar tevredenheid hebben opgelost en wensen u heel veel jaren rijplezier toe!

by K.J. Metz on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Informatie

Wij zijn op een uiterst vriendelijke en professionele manier te woord gestaan Door der. Ronald Herrewijn.

nadat wij juni al eens bij hem in de shoroom was geweest, zijn wij in oktober weer terug gekomen en hebben een auto bij hem gekocht. Zeer vriendelijk en correct en eerlijk geholpen.

Bedankt voor uw positieve reactie en heel veel rijplezier toegewenst met de auto!

by Roeg-Luitze on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

de benadering naar de klant(en) is gewoon zeer goed en professioneel, wij komen al bij uw bedrijf sinds 1990, en je voelt je hier tenminste nog klant en geen nummer en hierin is in de afgelopen 25 jaar niets gewijzigd. alvorens men onderdelen vervangt wordt je eerst nog netjes hierover benaderd met opgave van de eventuele kosten

by Van Bronkhorst on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop nieuwe auto

Dit was de manier om deze auto aan mij te verkopen.Vriendelijk,ruim de tijd genomen door de verkoper en een prima inruil prijs. Dat helpt natuurlijk ook erg goed.Ik wilde wachten met de aankoop tot de auto er was,had hem op de RAI gezien en was eigenlijk toen al 'verkocht',maar zonder opdringerig te zijn heeft de verkoper mij overtuigd de auto meteen te bestellen.Ik geloof dat de dealer nog beter zou scoren met een bloemetje voor mijn vrouw ipv een kadootje(overigens zeer handige tas) voor mij.1 minpuntje,de navigatie loopt zeker een jaar achter qua update.Verder heel tevreden over de HRV!

Bedankt voor uw positieve reactie. Ik heb u zojuist nog even een e-mail gestuurd over de navigatie, deze kunt u namelijk de eerste 5 keer gratis updaten. Nog veel rijplezier met uw auto! Met vriendelijke groet, Dave van Nieuwkerk - Automotive-centre Van Nieuwkerk

by R. Faase on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Al jaren bij dezelfde dealer. Open en eerlijk personeel. Heeft kennis van zaken. Doet hetgeen afgesproken wordt. Informeert tijdig en correct. Vriendelijke benadering door personeel. Je voelt je echt een klant waar persoonlijke aandacht aan gegeven wordt.

by Kunnie van Putten-Visser on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Geweldige service en vriendelijk.

Wij zijn heel blij met van Nieuwkerk in Hilversum.

by M.A. Sande on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Perfecte garage waar je nog echt gewaardeerde klant bent. Reparaties worden prima uitgevoerd. De auto wordt altijd schoon afgeleverd aan ons als klant.

by J. Meinten on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Service

Deze dealer heeft redelijke prijzen, alles goed overlegd afspraken verder goed nagekomen.

by Frans Timmer on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Impuls

Ik voel me er thuis. Geen problemen en prettige mensen. Goede auto.

by Schuitenmaker on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Service

De firma van Nieuwkerk is een betrouwbaar bedrijf en ik rijd rustig een 100 km om aldaar het onderhoud te doen plaatsvinden.

Page 1 of 13:

»