Uw mening telt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van Nieuwkerk
Average rating:  
 122 reviews
by H. Gardien on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aanschaf auto

Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen door de heer Aben.

Hij heeft ons duidelijke uitleg gegeven over onze nieuwe auto.

Wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie en hopen hem te kunnen ontmoeten bij de aflevering van de HR-V.Familie Gardien

by H.zantvoort on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Occasion ophalen

Goede deal met Heer Herrewijn,daarna goed geholpen door Sjaak Aben,goeie verkoper ,en vriendelijke man.

Ik kom graag terug bij van Nieuwkerk.Met vriendelijke groet,

Henry

by D.Broerse on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop occasion

Afgelopen zaterdag een mooie Honda Occasion gekocht bij Honda dealer van Nieuwkerk te Alphen a/d Rijn. Daar zijn wij zeer fijn en vakkundig geholpen door Sjaak Aben. Zeer klant vriendelijk, maar vooral het vertrouwde gevoel wat deze medewerkers uitstralen is in deze tijd zo enorm belangrijk. Ga zo door !

by F. Verhoeven on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Kopen wagen

Vanochtend een occasion gekocht bij Van Nieuwkerk. Wij werden hierbij vakkundig en vriendelijk geholpen door verkoper Sjaak Aben. Al met al zeer tevreden over de aankoop van de auto welke wij op 30-10 kunnen afhalen.

by Van der linden on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Auto kopen

Gisteren onze 3e Honda gekocht in alphen zeer goed geholpen door Dennis altijd goede service we hopen er weer veel plezier mee te hebben .Deze garage is een aanrader voor menigeen die service en klantvriendelijk hoog in het vaandel heeft staan

by W.J. Koning on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Door de oprechte - en professionele aandacht van de bij ons bekende HONDA medewerkers in Alphen aan den Rijn voelen de relaties niet als zakelijk maar als"buren en familie".

by D.F.C. Hoogsteden on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Ik kan geen minpunten bedenken. Mijn vrouw en ik komen al 30 jaar bij deze dealer. Nooit enig probleem gehad bij aanschaf en onderhoud van de auto.

by Strijk on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Service

Er is vertrouwen in het personeel en dat is de basis voor tevredenheid. Daarnaast is er ook een goed persoonlijk en eerlijk contact met elkaar.

by M.H. Raavens on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

De garage is toppie. Uw verkoper Dennis. De mensen van de werkplaats Henk Super vriendelijke mensen

by Daisy on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Inruilen auto

Wat een geweldige service,vooral bij Dennis!!Ik had een schitterende Opel Astra cabrio gekocht echt een perfect rijdende auto...was helemaal in orde..maar ik kwam er na een paar dagen achter dat het met twee kids toch niet zo praktisch was..en voor wat ik er op een dag mee moet rijden werden de brandstof kosten voor mij erg hoog..dus ik in paniek want ik had een verkeerde keuze gemaakt bij het inruilen van mijn ook zeer goed rijdende Ford fiesta waar ik bij deze dealer overigens ook een mooie prijs voor heb gekregen..dus ik in paniek Dennis gebeld en hij stelde me gerust en zei kom naar ons toe en we gaan om de tafel zitten en een oplossing zoeken..en nu ben ik helemaal blij onderweg naar de vestiging in Hilversum voor een Nissan micra dankzij de goede afspraak die we over de prijs hebben kunnen maken want bij deze zaak komen ze je heel goed tegemoet en leven mee met de wensen van de klant..en heb ik gelukkig de Opel nog terug kunnen geven..Dus op en top dealer..want tegenwoordig vind je nog maar weinig auto dealers waar ze zo eerlijk en klantgericht mee denken..bij deze zaak kan je echt onbezorgd een goede keuze maken bij het kopen van een mooie auto!!!mvg Daisy de Leeuw

Geachte mevrouw De Leeuw, beste Daisy,
Hartelijk dank voor uw reactie op deze website! Wij zijn blij dat we u alsnog aan de juiste auto hebben kunnen helpen en wensen u heel veel rijplezier toe met de Nissan Micra!

Met vriendelijke groet,

Team Van Nieuwkerk

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»