Hero heropeningsactie Mazda

Heropeningsacties! Nu minimaal €1000,- voordeel op onze voorraad!

Heropeningsacties!

Onze showrooms gaan weer open! De overheid heeft aangekondigd dat wij vanaf 3 maart weer klanten op afspraak mogen ontvangen. Wij zijn blij dat we u weer mogen verwelkomen en bieden u graag onze speciale heropeningsacties aan!

Wij vieren de heropening met spectaculaire acties op onze voorraad modellen!

Wij beschikken momenteel over een uitgebreide selectie voorraadauto’s. Deze hagelnieuwe modellen zijn tot eind maart extra voordelig aan te schaffen met een speciale heropeningskorting. Voor alle voorraad modellen klik hier!

Mazda CX-3

Mazda CX-3 - met € 1.500 inruilvoordeel

Mazda CX-5

Mazda CX-5 - met € 2.000 inruilvoordeel

Mazda CX-30

Mazda CX-30 - met € 1.000 inruilvoordeel

Gratis overnachting

Gratis hotel overnachting (2 pers.)

De aanschaf van een nieuwe auto mag gevierd worden! Met een hotel overnachting bij Fletcher hotels maakt u de eerste rit in uw auto helemaal compleet. Geniet van een mooi ritje, ga daarna in een van de Fletcher hotels heerlijk dromen over uw nieuwe auto en maak de beleving compleet!

VIP PAS

van Nieuwkerk VIP-pas

Van Nieuwkerk VIP-pas
Wij willen u graag bedanken voor uw klandizie in deze uitdagende tijd. Bij aanschaf van een nieuwe auto geven we u daarom graag een gratis VIP-pas voor 1 jaar cadeau. Hiermee bent u een jaar lang verzekerd van de meest uitgebreide dienstverlening zonder extra kosten. Wilt u meer informatie over de VIP-Pas klik hier!

Actie is geldig t/m 30 april 2021

Direct afspraak inplannen

Een greep uit onze voorraad:

Direct afspraak inplannen